sportovní den

Ve středu 18. května 2016 jsme zorganizovali již třetí sportovní den v tomto školním roce. Náplní sportovního dne byl tentokrát volejbal a malá kopaná. Volejbal žáci odehráli v Areálu Jízdy králů a fotbal na městském fotbalovém stadionu v Kunovicích.

Volejbal ovládl zcela jednoznačně tým VSC Padalíci (3. M). Ti si hravě poradili s týmem prvních ročníků VSC Lobkowicz (1. T), který obsadil druhé místo, respektive týmem VSC Dynamit  (1. T), který se umístil na třetím místě. I když nutno podotknout, že s našimi prváčky neměl třetí ročník velkou práci a ve svých zápasech dominoval. V turnaji malé kopané obsadil první místo tým FC Běhávci, rovněž studenti třídy 3. M, kteří neprohráli jediný zápas. Na druhém místě se umístil FC Meteor (1. T). A na konečném třetím místě skončil Dream team (1. M). V průběhu turnaje v malé kopané byly výkony velmi vyrovnané a o vítězství rozhodovaly i malé chybičky.

Jak se sluší a patří, všechny týmy získaly odměnu – a jak jinak než v podobě nezdravých cukrovinek. Ale po mírném pohybu trocha zhřešení neublíží.