Zkouškový termín pro licenci AML Part66 – 21.5.2021

Vážení přátelé,

na základě přání některých z vás, vyhlašujeme zkouškový termín na moduly Part 66 již na pátek 21.5.2021 v čase od 9:00 do 14:30 hodin. Je možné přijet na zkoušky lib. modulu kategorie A, B1, B2, B3. Pro testy libovolné podkategorie B2L je třeba telefonická domluva předem.

V případě více zájemců o konzultaci k některému modulu, je třeba telefonická domluva, případně mail. Pro otevření konzultace je třeba alespoň účast 4 osob.

Vyhrazujeme si možnost termín zkoušek kdykoli zrušit – dle aktuální situace s covidovou epidemií, vládními opatřeními, případně zdravotní situací v naší organizaci. V takovém případě každému přihlášenému zavoláme.

Přihlášku vyplňte nejpozději do středy 19.5.2021 do 24:00 hodin. Přihláška podaná po tomto termínu již nebude akceptovaná.

Omlouváme se za krátký termín, ale vládní opatření nám zatím neumožňují plánovat věci na více jak 10 dnů.

Upozornění: Pro vstup do areálu AI (LET) je nutné předložit negativní test na Covid 19 (z testovacího centra, případně firemní – “nějaký s razítkem”), starý nejvíce 7 dnů, případně certifikátem MZ ČR o dvojím očkování starým min. 14 dnů, případně lékařské potvrzení o prodělání nemoci Covid19 v minulých 90 dnech. V celém areálu je povinnost nosit respirátory. Při průchodu vrátnicí AI je každý povinen projít pod zařízením sledující tělesnou teplotu. V případě vyšší tělesné teploty, nebude dotyčnému do areálu povolen vstup.