Konzultace k M9 + testy modulů Part66 pondělí 12.7.2021

Na pondělí 12.7.2021 jsme na přání některých klientů připravili konzultaci (přednášku) k Modulu 9 – Lidský činitel.

Je určená pro ty, kteří si chtějí prohloubit znalosti z daného modulu, případně nerozuměli některým informacím z odborné literatury, případně z našich skript.

Přednáška bude v rozsahu cca 4 – 5 hod. Začátek v 8:30 hod v prostorách školy.

Test z tohoto modulu je možné napsat po přednášce. Na přednášku (konzultaci) i na testy  je možné vyplnit přihlášku (stačí jedna – pro konzultaci zaškrtnout volbu” mám zájem o konzultaci”) do čtvrtka 8.7.2021 do půlnoci. Pro splnění M9 je potřeba uspět ve dvou samostatných zkouškách – Test a Esej. Je to třeba zaškrtnout v přihlášce.

Na stejný den je možné se přihlásit i na zkoušku z jiného modulu. Tyto zkoušky budou probíhat souběžně s přednáškou – tedy, kdo se účastní přednášky, může tento den dělat zkoušky pouze z M9 po přednášce.

Zkoušky jiných modulů budou v čase 8:30 – 13:00 hod – přijďte prosím včas, abyste testy stihli v tomto čase napsat.

Prosíme o vyplnění přihlášky na testy (i pro případnou konzultaci k M9 do čtvrtka 8.7.2021) Přihláška podaná po tomto termínu již nebude akceptovaná. Omlouváme se za krátký termín, ale vládní opatření nám zatím neumožňují plánovat věci na více jak 10 dnů.

Upozornění: Pokud se situace nezmění, je pro vstup do areálu AI (LET) je nutné předložit negativní test na Covid 19 (z testovacího centra, případně firemní – “nějaký s razítkem”), starý nejvíce 7 dnů, případně certifikátem MZ ČR o dvojím očkování starým min. 14 dnů, případně lékařské potvrzení o prodělání nemoci Covid19 v minulých 90 dnech. V celém areálu je povinnost nosit respirátory.

Případné dotazy na mail training@ssletecka.com, případně na tel 724 35 85 46

Prosíme do mailu uvádět i tel. číslo, na které můžeme reagovat rychleji.