Výsledky přijímacího řízení 2023

Přehled PŘIJATÝCH uchazečů pro školní rok 2023/2024 pro učební obory:

 

 

Přehled PŘIJATÝCH uchazečů pro školní rok 2023/2024 pro studijní (maturitní) obory:

Přehled NEPŘIJATÝCH uchazečů pro školní rok 2023/2024 pro studijní (maturitní) obory:

Přijatým uchazečům se rozhodnutí o přijetí nezasílá. Svůj úmysl vzdělávat se na naší škole, potvrdí uchazeč odevzdáním zápisového lístku (poštou nebo osobně ) a to nejpozději do 10 pracovních dnů ode dne zveřejnění seznamu přijatých uchazečů (tj. do 15.5.2023 včetně).

Aby mohl být uchazeč ke studiu přijatý, musí se zúčastnit i druhé části přijímacího řízení – termín je v pátek 12.5.2023 (pozvánku jsme posílali v úterý 2.5.2023 poštou). Zde obdrží rozhodnutí o přijetí ke studiu a další pokyny týkající se zahájení školního roku.

Poučení o zápisovém lístku.

Žádáme přijaté uchazeče, kteří nemají zájem studovat na naší škole, aby nám tuto informaci neprodleně sdělili na email: skola@ssletecka.com nebo na tel. č. 572 818 201. Pokud zákonný zástupce nebo zletilý uchazeč neodevzdá zápisový lístek v této lhůtě, vzdává se práva vzdělávat se na naší škole.

Rozhodnutí o nepřijetí ke studiu budou zaslána doporučeně poštou. Proti tomuto rozhodnutí je možné zaslat odvolání (vzor zde) a to nejpozději do 3 pracovních dnů ode dne doručení rozhodnutí. (Někteří přijatí uchazeči mohou být přijati i na jinou školu, kde odevzdají svůj zápisový lístek, čímž se uvolní místa pro přijetí dalších uchazečů v pořadí).

Přijatí uchazeči, kteří budou mít zájem o ubytování na internátu, si můžou zaslat vyplněnou přihlášku – ke stažení zde do Domova mládeže na email halacova.lenka@sosgsm.cz. Bližší informace o ubytování naleznete na https://www.sosgsm.cz/dm-stare-mesto.