Zkouškový den pondělí 10.6.2024

Vážení přátelé,

pro zájemce otvíráme další zkouškový den na moduly Part66:

Pondělí 10. 6. 2024, v čase od 9:00 do cca 14:00 hod. Je možné přijet na zkoušky lib. modulu kategorie A, B1, B2, B3. Pro testy libovolné podkategorie B2L  nebo kategorie L (dříve ICAO) je třeba telefonická domluva předem.

Na každou zkoušku i na případnou esej (kompozici) je třeba vyplnit samostatné přihlášky.

Přihlášku na jednotlivé zkoušky v pondělí 10.6.2024 (na každou zkoušku samostatně) vyplňte nejpozději do čtvrtka 6.6.2024 do 07:00 hodin ráno.

Přihláška podaná po tomto termínu již nebude akceptovaná, protože bychom nestihli zkoušku administrativně připravit. U každé zkoušky uveďte pro jakou kategorii chcete zkoušku dělat (volba v přihlášce). V případě, že se zkoušky konkrétního modulu pro různé kategorie liší, a chtěli byste zkoušky konat pro více kategorií, kontaktujte nás o radu. (U modulů M4, M5, M6, M7 je v každém případě nutné napsat informaci, pro jakou kategorii letadel se jedná. Zkoušky z daných modulů se liší v závislosti na kategorii licence Part66).

Upozorňujeme , že toto je poslední termín, kdy mohou zkoušky začít i ti, kteří se do naší organizace nově zaregistrují, a chtějí mít zkoušky ještě dle dosavadních modulů. Po tomto termínu budeme nové uchazeče registrovat zřejmě až od září, až budeme mít připraveny testy dle nových pravidel EASA.

Ti, kteří již nějaké zkoušky dělali, musí je v současném režimu dokončit do června 2026. Pak budou všechny zkoušky uzavřeny a uchazeč za ně dostane certifikát.

Nové moduly se od současných trochu liší. Některé mají více otázek, nové kapitoly, nebo změněna úroveň znalostí některých kapitol. Nebudou tři eseje, ale pouze jedna atd.. Připravíme informace o změnách a případně i odkazy na nové nařízení.

Pokud byste potřebovali teoretickou přípravu formou přednášky s konzultací k  modulům, a ještě jste nám to v minulých dvou měsících nenapsali, napište nám krátký požadavek na mail training@ssletecka.com (čím dříve, tím lépe). Pro který modul bude nejvíce zájemců, ten se pokusíme připravit. Podmínkou je alespoň 4 osoby na přednášku).

Tímto žádáme, aby ti, kteří měli o přednášky celého balíku modulů zájem se opět připomněli, buďto mailem, nebo na telefon – uvedeno níže. potřebujeme zkoordinovat termíny.

Více informací můžete žádat na training@ssletecka.com nebo 724 358 546